1/25/2014

Duncan slaví 85. výročí a přináší spoustu nových produktů

Dnes jsem si na stránkách Duncan Crew Japan všiml odkazu na nový katalog produktů pro rok 2014, který je plný novinek, ke stažení zde.

Asi nejdůležitější novinkou je nová Hello Kitty edice Butterfly XT :)


Teď už vážněji, do prodeje se snad konečně dostanou nové zátěžové kroužky, o kterých se mluvilo už loni. Mají stejné rozměry jako klasické Duncan caps, jejich výhodou je přerozdělení váhy více k okrajům. Budou dvě verze, lehčí plastová a těžší hliníková.



Konečně se dočkáme i mod spacerů s Cčkovým ložiskem a SG pady.



Velký krokem bude nová Jestřábí řada, která nabídne moderní plasťáky a Duncan tím konečně dožene náskok konkurence.

FeatherHawk a  FireHawk mají stejný tvar, velmi podobný Protostaře. U obou najdeme velké ložisko a SG pady. Tyto modely budou prvními, na kterých najdeme nové zátěžové kroužky, lehčí model Feather se bude prodávat s plastovými, těžší Fire s hliníkovými. Prozatím to vypadá, že použitý kroužek a barva jsou jediným rozdílem mezi nimi.

Duncan má skvělý 4A team a vypadá to, že se rozhodl jim konečně dopřát pořádné offstringové yo-yo jménem SkyHawk. Tvar je velmi jednoduchý, ovšem osvědčil se na YYJ Rextreme i Yoyofficer Gravity. Rozměrově se bude nejspíš jednat o větší kousek, už to nebude prcek jako Hayabusa.
Jako responze slouží SG pady, ložisko bude výměnné na stejném principu jako u Flipsidu a i zde najdeme nový Hliníkový kroužek.




Poslední novinkou je nový přírůstek do Deluxxe Series(tedy Echo a a spol). Torque je celokovové yo-yo s pěkným V-shapem. Samozřejmostí už je konkávní Cčko,  SG pady a kompatibilita s caps i novými kroužky. Torque vzniklo původně pro Hyper Yo-yo, díky tomu o něm víme už pár měsíců.

Průměr 55 mm
Šířka 43 mm
Váha 66 g























Žádné komentáře:

Okomentovat