3/02/2014

Další změny u Clywu

Už je to sice měsíc co Clyw oznámil další změny ve firmě, ale ne každý je zaregistroval a tak si je připomeneme.

Na podzim se Clyw rozhodl, že z každého yo-ya chce získat větší část peněz a tak se nové modely prodávaly pouze na oficiálním obchodě Clyw.ca, psal jsem o tom zde.

Situace se změnila na začátku února, když Chris oznámil návrat do normálního každodenního zaměstnání. Na Clyw, jenž pro něj byl posledního cca 2,5 roku jediným zaměstnáním, tedy už nebude mít příliš času. Bude více v pozadí, podílet se bude jen na designování a organizování výroby.

Charles po něm převezme propagaci a bude se starat o sociální sítě a team.

S tímto se úplně mění systém prodeje, Clyw store už nemá kdo provozovat a tak se veškerý prodej vrací zpět do obchodů. Momentální zásoba yo-yí na Slušném jsou ještě nějaké zbytky z Clyw storu, nové várky yo-yí pro obchody mají přijít v následujících týdnech, bude se jednat o Chiefy, Bonfire a AC2. Po delší době by se měl znovu objevit i Avalanche a Sasquatch. V minulém roce se všechny Clyw yo-ya kompletovala v Kanadě u Chrise doma, podle mých informací by teď kompletní výrobu měla převzít firma v USA.

Pro Čechy je to dobrá zpráva, už se nebudete muset trápit s nákupy za oceánem a daněmi, pěkně v klidu to koupíte na Slušném.

Spoustu z vás zajímá, jak to bude s Yetim, což byl vysoce nákladný a hrozně problémový produkt(spacery, vibrace, sekání stringů). Další run se plánuje, ale žádné oznámení kdy by mohl být. Navíc je otázka jestli by jeho výrobu převzala firma starající se o kovové Clywy, či zda by je po nocích skládal Chris s Charlesem doma, což by release o dost pozdrželo.

PS: Na další run BVM2 si chvíli počkáme, poslední várka prý byl samý B-grade a tedy někde ve výrobě je problém, který se musí nejprve vyřešit.

Oficiální oznámení




Žádné komentáře:

Okomentovat