10/23/2014

Yoyofficer Pause - zábava do kapsy za 550 Kč!

Pauza je nejnovějším modelem od Yoyofficeru a také tím nejdostupnějším. V Českých obchodech se začne prodávat při příležitosti Yo-yo Mistrovství České Republiky již tuto sobotu za pouhých 550 Kč!


U novinky se šlo trochu jinou cestou a místo dostupného soutěžního modelu s co nejlepším poměrem cena/výkon tu dostáváte super zábavného jen tak do kapsy. A osobně si myslím, že přesně to se i povedlo.

Pokud hledáte levné yo-yo, které se pohodlně vejde do kapsy, které je po ruce o každé krátké pauze a s kterým je yo-yování hlavně o zábavě, je Pauza tou ideální volbou.



Designe se vrací k velmi úspěšnému modelu Crayon, jen se zmenšil průměr na 52 mm a šířka na 41 mm. Tvar je tentokrát ovšem trochu méně zaoblený a podařilo se tak zachovat stejně širokou catch zonu, oblast kam se jednoduše zachytí provázek. Snížena byla i váha na 64 gramů. Taková váha zaručuje hbitější reakce yo-ya a dlouhé neunavující yo-yování.

Ale i přes své zaměření si Pauza zachovává skvělé vlastnosti. Nízké stěny a dostatek váhy na okrajích yo-ya poskytnou dobrou stabilitu a spin time při normálních i horizontálních tricích. A pokud jste zaměřeni na rychlé a technické triky, Pauza je díky svým rozměrům a váze skvělou volbou i na soutěže.

Díky svým rozměrům a nižší váze Pauza poslouží i jako skvělé první kovové yo-yo pro mladší děti.

Yo-yo je dostupné v pěti barevných variantách s velmi lesklým povrchem.

V Pauze najdete rovné ložisko a to z několika důvodů:
1) Kvalita tohoto ložiska je vyšší než u předchozího "Centrac" ložiska, mělo by tedy mít výrazně delší životnost s méně problémy.
2) Z yo-ya se vyndavá jednodušeji než starší "Centrac" ložisko.
3) Mnoho lidí stále upřednostňuje rovné ložisko před konkávním, je s ním více zábavy, není to jen o co nejdelším točení.

Na závěr tu máme několik promo videí se širokou skálou stylů, které ukazují na univerzálnost Pauzy.







Žádné komentáře:

Okomentovat