3/16/2015

Carlos Braun přechází k iYoYo!!

Minulý čtvrtek se na německém blogu značky iYoYo.de objevila zajímavá zpráva o novém sponzorovi Carlose Brauna. Carlos oficiálně odešel z teamu Werrd a na všech dalších soutěžích ho uvidíte s yo-yi této německé značky.

Carlos byl ve Werrdu několik let, během kterých získal i titul evropského šampiona. Ale přecijen se jedná o jednu z méně aktivních značek a tak se nejspíše nechal zlákat novou expandující značkou, navíc působící především u něj doma v Německu.


A co je iYoyo vůbec zač? Vše se točí kolem Dave Geigle, Evropského šampiona ve 2A a bývalého člena YYF teamu. Dave vede hlavní německý yo-yo obchod a v rámci tohoto obchodu před pár lety začal nabízet yo-ya pod značkou iYoYo. Jejich první model se prodával za 40 Euro a tvarově vycházel ze Sleipniru a Magic yo-yo T5, prý šlo o jejich originální model.

Letos se ale Dave rozhodl to pořádně rozjet a tak tu máme nová yo-ya a nově vzniklý team plný německých yo-yerů(Carlos Braun, Malte Voß,  Joscha Lang, Leon Hattori, Sören Denecke).

V nabídce jsou 3 modely vycházející z jednoho tvaru a o podobných specifikacích, hlavním rozdílem budou použité materiály. Za základní verzi z jednoduchého hliníku zaplatíte 45 Euro(cca 1200 Kč), za verzi PRO se zátěžovým kroužkem z 7075 hliníku(jako původní Berserker) dáte 60 Euro (1650 Kč) a za nejvyšší verzi s ocelovým kroužkem pořád přijatelných 80 Euro (2200 Kč).


Žádné komentáře:

Okomentovat